Saturday, February 7, 2009

Love On The Way Out : Nasi Dagang Raya Jamm PT 2, 2007



Uploaded to Youtube by Nizang Mosh. Thanx Nizang, u rocks!

11 comments:

mYpRecious said...

Huhu.. cube teka yg mane satu adelah sy.. ahakkss..


:p

kinto said...

aku comment kt youtube dah..kat sini pon nk komen lg..hehe

Cursive said...

cube teka saye yang mane satu? hahahaha.. wahhhhhh.. lagu feveret! lagu feveret!

mYpRecious said...

sy adelah awek yg cun yg duk sebok amek gambo itu.. ahakkss...

kejadian dirakam adelah b4 kene rush.. lps abes lagu neh pakcik2 polis tlh dtg menyerbu.. hikks..

dop pasal2 encip Izhang kene maroh sbb bowok tunang gi jam session.. ahakkss..

:p

Cursive said...

pastu? kene cek urine ke? wat ar blog cite pasal kejadian jamm session ni, sbb aku dok tau pon.. aku byk ketinggalan.. wat ar mcm gig/jamm session report ke? aku request ni.. hehhe

kinto said...

bawak tunang g jam session lagi mulia dari bawak diri g keje hari2 makan rasuah..

Cursive said...

ya, betol!!

myprecious said...

hik hik.. betul2... sgt sokong..

setjiweluke said...

huhu.. hok rush tu dari anti narkotik..
mase kene beratur tu, aku antare hok mule2 die sort kuor.. eheheh.. ye laa.. mane ade tokoh amek mende2 pelik ning.. hahaha..

Cursive said...

hahaha.. aku pnoh kene dulu, mase gig hok Bear buat, takut dowh kene bwk gi balai naik lori polis tu.. pengalaman yang tak dpt dilupakan

Cursive said...

aku baru perasang.. baju yang di pakai oleh encik izhang amat saye kenali sekali.. muehehehe..

Post a Comment